maandag, juni 24, 2019
 • Programma Kermis Terlinden

 • Programma Kermis Terlinden

 • Programma Kermis Terlinden

 • Programma Kermis Terlinden

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Zaterdag
 • Zondag
 • Maandag

Zaterdag 5 augustus

Op zaterdag  zullen de Daredevils het podium in Terlinden betreden. Deze band zal de avond vullen met energieke mashup-mixes vol met verrassingselementen, samengesteld uit actuele hits én knallende klassiekers. Laat je verrassen door de muzikaliteit van deze men in black, geniet van een lekker biertje – of meer? – en zing mee met de bekende nummers die deze partyband zal spelen!
 
Maar ook daarna is het feest is nog lang niet gedaan: de rest van de avond zal DJ Didier, net als twee jaar geleden, de tent op z’n kop zetten. Kortom: een feestje dat je niet mag missen!
 

Praktische info

Feestavond:                   20:00 - 02:00

Zondag 6 augustus

Op zondag om 11.00 uur beginnen we met een heilige mis bij de Mariakapel, opgeluisterd door zangkoor De Eendracht uit Noorbeek en Harmonie Berggalm uit Noorbeek in samenwerking met fanfare St. Franciscus uit Reijmerstok. Daarna is het tijd voor gezellig frühshoppen in de tent, met Harmonica Treffen met Jack de Roo en sfeervolle muziek van Evy Cratsborn & Jean Notermans Playing Acoustic. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen, want ook dit jaar is er weer een kinderprogramma met een springkussen en waterbaan aanwezig.
 
Na het grote succes van de afgelopen jaren staat voor de zondagavond Q-Music:The Party weer op het programma. De dj’s van de populaire radiozender zullen deze avond hun  beste, strakste en meest foute hits draaien! Als finishing touch is er DJ-Kicken, die in Terlinden al bewezen heeft dat hij als geen ander een feestje kanbouwen. Deze dj’s zullen de tent zonder twijfel tot in de laatste uurtjes laten schudden!
 

Praktischeinfo

Feestavond:       20:00 – 02:00

 

Maandag 7 augustus

Op maandagavond 7 augustus zal vanaf 19:00 de traditionele rondgang door het dorp gemaakt worden, begeleid door Schutterij St. Brigida en Harmonie Berggalm uit
Noorbeek en Fanfare St. Franciscus uit Reijmerstok. Als de ‘biele-mannen’ van de schutterij de ‘poalkes’ hebben omgeslagen, zal de allerlaatste feestavond van Kermis Terlinden 2017 losbarsten.
 
Maandagavond is het de beurt aan Die Powerhosen om voor het eerst in Terlinden hun Schlagers en meezingers ten gehore brengen. Zoals de band het zelf samenvat: waarom Nena boeken, Heino bellen of Dj Dirndl vastleggen, als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen? Deze feestband met Stimmungsgarantie zal de beste hits de tent in blazen, een primeur waar je bij moet zijn! 
 
Natuurlijk wordt deze avond aangevuld door de bekende dj uit het zuiden, DJ Sjolson. Deze combinatie beloofd een passende afsluiter van een geweldig weekend te worden, waarvan we allemaal zeker nog lang van kunnen nagenieten!
 

Praktische info

Feestavond:       21:00 – 2:00

Entree:               Gratis